Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Наш сайт подарував студентам контейнер для збору батарейок

Субота, 31.10.2015 09:36   

   10 жовтня на адресу нашої редакції надійшов лист наступного змісту: "Доброго вечора! Знайшла випадково на вашому сайті коментар про те, що до вас можна звертатись за контейнерами для батарейок. Діло таке: ми, студентська рада ВП НУБіПУ "ІЕК", хочемо встановити в нашому навчальному закладі контейнер для подальшого збору батарейок. Просто хотілось би, щоб це була не примітивна обклеєна коробка, а дійсно контейнер, який кидався б в очі і стимулював. Шукала організації по Києву з приводу цього, але ви єдині, кого я знайшла".

   Приємно, що обидві сторони листування спрацювали оперативно, і вже 15 жовтня контейнер було встановлено: "Шановні студенти та викладачі коледжу! Доводимо до вашого відома, що в навч. корп. №1 на постійній основі встановлено контейнер для збору відпрацьованих батарейок. За більш детальною інформацією звертатись до студентської ради".

   Нам же студрада відписала: "Спасибі, що допомогли! Студенти почали активніше підтримувати цю акцію!".

   Бажаємо успіхів як ірпінським та голосіївським студентам НУБіПУ (колишня сільгоспакадемія), так і всім екологічним активістам та небайдужим до захисту природи читачам!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):