Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Четвер, 15.10.2015 22:28   

•  1 жовтня 2015 року за адресою: вул.Алма-Атинська невідома особа шляхом зламу замка вхідних дверей проникла в квартиру, звідки викрала телевізор марки "Сатурн" та ювелірні вироби.
•  4 жовтня в 00:50 за адресою: вул. Алма-Атинська, 109 невстановлена особа шляхом ривка відкрито заволоділа золотим ланцюжком місцевої мешканки 1973 року народження.
•  6 жовтня за адресою: вул.Літинська протягом ночі викрали ліфтове обладнання у трьох під'їздах.
•  13, 14 та 15 жовтня мешканці вулиць Рогозівської, Марганецької та Макаренка повідомляли про горіння прилеглого до будинків лісу.

Пожежа в лісі ДВРЗ
Фото зі сторінки ВКонтакте ДВРЗ

•  8 жовтня двоє місцевих мешканців 1992 та 1995 років народження зривали зі стовпів агітаційні плакати кандидата в депутати Київради Філозофа Микити Леонідовича (партія "Солідарність"). За поясненням хлопців, вони робили це з метою здачі паперу в макулатуру.
•  13 жовтня о 10 годині за адресою: вул.Алма-Атинська, 4 виник конфлікт між помічницею депутата Київради Олександра Міщенка та кандидатом в депутати від партії "Єдність". Останній, на думку помічниці, незаконно та без дозволу встановлював дитячий майданчик на зеленій зоні.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Катя  18.10.2015 12:44
Андрей,не вижу ничего смешного... Лучше никак,чем как попало! Безопасность детей в первую очередь,а амбиции таких липовых кандидатов нужно пресекать сразу. А помощница молодец,побольше бы таких ответственных людей!

Andrii  16.10.2015 17:48
Рассмешило )))) "13 жовтня о 10 годині за адресою: вул.Алма-Атинська, 4 виник конфлікт між помічницею депутата Київради Олександра Міщенка та кандидатом в депутати від партії "Єдність". Останній, на думку помічниці, незаконно та без дозволу встановлював дитячий майданчик на зеленій зоні."

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):