Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Віктор Хоменко балотуватиметься на ДВРЗ від "Права народу"

Четвер, 08.10.2015 10:11   

Віктор Хоменко балотуватиметься на ДВРЗ    Голова Громадської організації "Об’єднання Православ" Віктор Олексійович Хоменко звернувся до мешканців ДВРЗ, Старої Дарниці, Березняків, Русанівки, Лівобережної, Микільсько-Слобідської, Воскресенки та Соцміста з проханням підтримати на виборах до Київської міської ради представників політичної сили "Право Народу".
   За словами Хоменка, програма цієї партії та її ідейні цілі практично співпадають з діяльністю очолюваної ним громадської організації, а кандидати від "Права народу" не мають жодного відношення до влади, великого бізнесу або криміналу.
   Виходячи з цього, ГО "Об’єднання Православ" відповіла згодою на пропозицію від "Права народу" і прийняла на загальних зборах рішення про висування кандидатів у депутати до Київської міської ради на виборах 25 жовтня 2015 року.



Вам була корисна ця стаття?

Юрий  13.10.2015 16:58
Виктор! Я внимательно ознакомился с Вашим сайтом в разделе деятельность указано только то, что Вы занимались вопросом начисления оплаты за электроенергию для жителей дома 8а, 8б по ул. Азербайджанская, который кстати судя по информации не решён. Больше никаких достижений не видно. Программа это хорошо, но жители района должны видеть реальные шаги, а не лозунги.

Віктор  13.10.2015 14:30
Все дуже просто, гроші,які виділялись на наш район кожен рік банально розкрадались , як завжди списували копійки.Наприклад бюджет Києва на 2015 рік виділив на Дніпровський р-н 27 000 000 грн., хтось з нас (ДВРЗ) відчув покращення в освіті,культурі,комунальному господарстві,медицині? Тому завдання одне - заводити кошти на район. Вся моя діяльність на сайті: http://khomenko.kiev.ua/

Дмитрий  12.10.2015 11:38
Какие права и возможности дает депутатство?
Допустим Вы станете депутатом, что вы хотите изменить и что сможете изменить?

Віктор  12.10.2015 08:01
Дмитрий на хлеб зарабатываю по ссылке:
http://www.modus-sm.kiev.ua/

Дмитрий  11.10.2015 14:46
Виктор, чем Вы себе на "хлеб" зарабатываете?

ВІКТОР  09.10.2015 12:15
Шановна Марися, Ви помиляєтесь, депутатом я ніколи не був. Насправді я є головою громадської організаціїї з 2012 року. З приводу нічого не зробив то рекомендую Вам зайти на мій персональний сайт, там є вся інфо про мою діяльність. Дійсно, нам багато років всі кандидати багато обіцяють,але на виході - повний нуль. Що стосується моєї передвибочої програми, думаю Ви її ще в очі не бачили,бо вона буде оприлюднена тільки сьогодні на офіційному сайті та 12 жовтня у газеті. Рекомендую уважно прочитати. WI-FI у парку вже півроку працює нормально,нарікань не було , Ви перша, думаю виконуєте чиюсь чорну заказуху,але наші фахівці все перевірять. З повагою Віктор Хоменко.

мариська  08.10.2015 15:01
А піду я знов у депутати,бо нічого я до цього не зробив!! їсти хочеться мені багато,а робити я нічого не , хотів!!-передвиборча програма кандидата,який такий же,як вай-фай у парку на гродненський=НІЯКИЙ

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):