Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Політичні партії орендують київські балкони

Вівторок, 06.10.2015 19:40   

   Кияни намагаються за час виборів вичавити зі своїх балконів та лоджій по максимуму. Якщо раніше балкони "здавали в оренду" кандидатам за 200-400 гривень залежно від місцевості, то зараз мешканці столиці погоджуються віддати свій балкон під партійний банер не менше, ніж за 1200 грн. в центрі і за 500 грн. на околицях столиці.

   Як видно з фотографій, "балконно-виборча епідемія" не обійшла стороною і такий віддалений київський мікрорайон як ДВРЗ - колишнє селище Дарницького вагоноремонтного заводу. Як і в усьому Києві, ставлення на ДВРЗ до мешканців, які погодились рекламувати кандидатів, неоднозначне. Більшість киян підтримує такий спосіб підробітку. А про критиків кажуть таке: "Критикують ті, до кого ніхто не звернувся з пропозицією!".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Політика".


Вам була корисна ця стаття?

Небайдужий  07.10.2015 15:57
Оренда балконів-справа особиста заробляння грошей. А от п.Тесленко "сміітить грошима" від Ленінградської до ДВРЗ, Ащо він зробив,щоб розраховувати на наші(ДВРЗ) голоси ? Випустився із 103 школи!! Пофарбував лавки,а фарби для підпису,що фарбував він витратив більше. Не можна таким давати ще шанс. Тесленко разом з Омельченко- минулі часи. Перед голосуванням думайте!!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):