Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

За кого голосувати? Думка журналіста Палажченка з ДВРЗ

Середа, 30.09.2015 21:32   Скорочено, оригінал - на сайті Віктора Хоменка.

Володимир Палажченко    Протягом п'яти років громадян України провели крізь п’ять виборів: двоє президентських, двоє парламентських, та ще й місцеві. Що ж дали ці вибори зокрема мешканцям території, відомої під назвою ДВРЗ?

   Почнемо з екобезпеки. Час від часу невідомі виробництва отруюють атмосферне повітря невідомими шкідливими викидами. Покласти край таким злочинним діям, що несуть небезпеку для життєдіяльності людини, вельми не просто. Це можуть засвідчити активісти Громадської організації «Об’єднання Православ», до яких неодноразово зверталися по допомогу мешканці вулиць Алма-Атинської, Люботинської та інших.
   Очільник згаданого об’єднання, громадський діяч Віктор Хоменко робить усе, що в його силах, аби зарадити біді. Чого ж йому не допомагають депутати, за яких торік голосували люди? Схоже, це для них – другорядна проблема.

   Один з депутатів Київської міської ради попередніх скликань доклав немало зусиль для створення на ДВРЗ численних дитячих майданчиків. Хто б там що говорив, а справа таки потрібна. Цікаво, що на кожному з тих об’єктів були встановлені своєрідні меморіальні таблички, де вказано ім’я його творця, та ще й випускником якої школи він був.

   Не менш цікавим є і той факт, що торік виборці проголосували за іншого кандидата. Чому? Напевне, дитячий майданчик – то лише крапля в морі нагальних потреб ДВРЗ, яких ніхто й досі не розв’язував.
   А нового депутата міської ради вже понад рік мало хто бачив, бо приймальню виборців він облаштував аж на вулиці Гагаріна. Навіщо так далеко, адже біля дверей приймальні його попередника по вулиці Алма-Атинській й досі ніхто не зняв таблички, яка вже стала меморіальною.

   Ще й року не минуло,як ми обрали парламент, а суспільство знову готується до нових виборів, цьогоріч – місцевих. За кого будемо голосувати? Про це запитуємо один в одного. Хотілося б нарешті обрати таких депутатів, про яких кожен міг би з гордістю сказати: ЦЕ НАШ! Тоді відчуємо себе великим, гідним своєї долі народом.

Володимир Палажченко, член НСЖУ, мешканець ДВРЗ.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Дмитрий  11.10.2015 15:03
Мы выбираем не того кого хотели бы, а "лучшего" из "этих вот". Все они хотят денег и власти, и не сильно переживают что будет дальше. Нам не нужен дяденька который будет зад за нами подтирать, нужен человек который знает проблемы и желания жителей ДВРЗ. В этом выигрывает Тесленко он хоть слушает (есть приемная) уже несколько лет, остальные слушают только за три недели до выборов и исчезают.

Юрий  01.10.2015 12:32
Пусть лучше стоят мемориальные таблички возле детских площадок, а не развалины. ДВРЗовцы проголосовали за адвоката который всего то кусочек дороги возле больницы сделал да и то кое как. Тесленко все в депутаты хочет, а толку народ ему не доверяет несмотря на матчи по американскому футболу и почтовые ящики. Про детские площадки молчу так как качество отвратное. Голосовать реально не за кого.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):