Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

З місцевості ДВРЗ вивезено небезпечну речовину

Понеділок, 21.09.2015 16:35   

   Сайт Київської міської держадміністрації повідомив про те, що з території Дарницького лісопаркового господарства (вул.Новоросійська, 35) сьогодні вивезено на утилізацію близько 800 кг хімічно небезпечних речовин. Каністри з кислотовмісною рідиною несли потенційну загрозу життю та здоров’ю як працівників лісопаркового господарства, так і мешканців мікрорайону.

З місцевості ДВРЗ вивезено небезпечну речовину

   Зазначена речовина була виявлена 19 жовтня 2011 року в кварталі 29 Дніпровського лісництва, спеціалісти пересувної лабораторії визначили на місці події, що це - невідома кислотовмісна рідина високої концентрації. Після цього було вирішено до остаточної ідентифікації речовини перемістити її на зберігання у двір центральної садиби лісгоспу, де вона й знаходилася до сьогоднішнього дня.

   У квітні 2015 року депутат Київради Олександр Міщенко звернувся в Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища з проханням вивезти небезпечну речовину з мікрорайону ДВРЗ для її подальшої утилізації. Сьогодні каністри відправлені на знищення, яке буде проведене протягом наступних 2-3 днів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):