Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Боротьба за Крим почалась

Неділя, 20.09.2015 07:15   

   Вже півтора року український півострів Крим перебуває в окупації. Десятки тисяч кримчан були змушені переїхати на материкову Україну. Будь-яка громадянська активність в Криму придушується, а українських громадян під надуманими приводами кидають за грати. Світова спільнота висловлює стурбованості та занепокоєння, але реально вплинути на свавілля російської окупаційної адміністрації в Криму не може. Чи вдасться це громадянській блокаді Криму?

   Сьогодні о 12:00 будуть перекриті для вантажівок, які перевозять товари до Криму, всі три дороги, що ведуть з материкової України до Криму. Для людей і легкових автомобілів перешкод не буде. Штаб акції буде знаходитись на Чонгарі (Херсонська область), де розташований один із трьох КПП на адміністративному кордоні з Кримом.

Крим

   Акція ініційована лідерами кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим та Мустафою Джемільовим, до неї приєднались як кримчани, так і українці, не пов'язані напряму з Кримом, але яким болить байдужість і фактична бездіяльність української влади у кримському питанні.

   Про конкретні вимоги учасників громадянської блокади Криму, моральні аспекти акції та можливі способи ненасильницької боротьби за права українських громадян в окупованому Криму читайте в статті кримчанки Лариси Волошиної "Борьба за Крым началась".


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Російсько-українська війна".


Вам була корисна ця стаття?

Вадим  24.09.2015 09:20
Меня поражает наивность автора в крымском вопросе. Забудьте или смиритесь, и вам легче будет и крымчанам спокойнее. Крымчане уже и забыли про правовую европейскую Украину

Всегда  21.09.2015 20:42
Пиар акция. Ни к чему не приведёт, если конечно агрессор не умрёт от смеха.
Мировое сообщество, под которым подразумеваются западные страны, ежедневно выражает обеспокоенность Абхазией, Осетией, Карабахом, Приднестровьем, Северным Кипром, Косовом, ИГИЛОМ, многим другим. СМИ заинтересованных стран эти беспокойства исправно доводят своим массам.
Возвращать Крым, на мой взгляд, можно только одним путем. Этот путь всем известен, но о нем почему-то упорно молчат. Необходимо сделать Украину успешным государством, очень привлекательным для жизни в нем и дождаться ослабления России. Есть другие, менее стратегические шаги, которые необходимы уже сегодня, но все они подразумевают открытость и отсутствие агрессии.
А эта акция поможет российским СМИ еще раз напомнить, кто крымчанам не желает добра, да усложнит контакты именно тех крымских бизнесменов, которые ориентированны на Украину.
А вы друзья как не садитесь все в музыканты не годитесь.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):