Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Зустріч з архітектором Рогожиним. Тема: 'Історичні довідки про українські села'

Четвер, 17.09.2015 08:53   

   Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека імені В.Г.Заболотного запрошує сьогодні на зустріч з архітектором Георгієм Рогожиним. Георгій Миколайович Рогожин — кандидат архітектури, керівник творчої архітектурної майстерні при Спілці архітекторів України.

   У його творчому доробку понад 100 проектів церков у стилі українського архітектурного бароко, з яких понад 50 побудовано в різних областях України. Нині ведеться будівництво храму за його проектом на Оболоні в м. Києві.

Церква, побудована за проектом архітектора Рогожина

   Архітектор Рогожин майже двадцять років був керівником відділу перебудови сільських населених пунктів України і вважає, що тридцять тисяч українських сіл цікаві своїми історичними, архітектурними та культурними здобутками. Малі міста виростають із сіл або стають знову селами, а про культурну спадщину держави потрібно завжди дбати на різних рівнях.

   Зустріч відбудеться в актовому залі бібліотеки 17 вересня 2015 року о 16:00 год. Адреса: м. Київ, просп.Перемоги, 50 (м. Шулявська). Запрошуються всі охочі! Телефони для довідок: (044)456-0172, (066)107-8277, (063)930-0483.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):