Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Книжково-ілюстрована виставка в бібліотеці на ДВРЗ

Субота, 12.09.2015 22:50   Оригінал новини - на сайті ЦБС Дніпровського району.

   У бібліотеках Дніпровського району Києва закінчується конкурс книжкових виставок європейської тематики, під час якого читачі знайомляться з культурою країн Європи, історією Європейського Союзу, здобутками європейської демократії, можливістю навчання у вищих навчальних закладах країн Європи тощо. Завершує конкурс бібліотека ім.Маяковського виставкою "Країни Балтії в Об’єднаній Європі", яка відкриється післязавтра, 14 вересня.

   Бібліотека №158, розташована в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (місцевість ДВРЗ), вже провела свою виставку. Вона була присвячена Франції - країні, яка славиться своєю модою, парфумами, а також кулінарним мистецтвом.

Бібліотека №158 на ДВРЗ Бібліотека №158 на ДВРЗ

   Учасники заходу - постійні читачі - своєю активною участю в презентації пожвавили її, високо оцінивши підготовчу роботу бібліотекарів, яким вдалося передати неповторний шарм цієї чудової європейської країни.

   Звичайно, не забули згадати на виставці в бібліотеці про знаменитий французький багет (до речі, день французького багета відзначається завтра), хоча пригощали гостей іншим, не гіршим кулінарним виробом - круасанами :)


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Бібліотека".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):