Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

Середа, 09.09.2015 16:29   

• 18 серпня 2015 року. Заява мешканця ДВРЗ: "На перехресті Паровозного та Сеноманського провулків на дитячому майданчику чоловік у нетверезому стані з собакою, а також його друг відпочивають у пісочниці".
•  24 серпня. Повідомлення: "В лісі неподалік від старого дитячого табору група невідомих осіб незаконно вирубують дерева".
•  26 серпня жінка 1992 року народження звернулася з заявою про те, що в одній із саун у місцевості ДВРЗ її згвалтували декілька чоловіків.

Сауна

•  26 серпня о 6 годині ранку з вікна однієї з квартир будинку №109А по вул.Алма-Атинській викинулась жінка 1937 року народження, яка померла на місці внаслідок отриманих при падінні травм. Як з'ясувалося, спроби самогубства жінка робила й раніше з причини нестерпного болю в ногах.
•  6 вересня протягом ночі з однієї із квартир будинку №3А по вулиці Рогозівській викрадено комп'ютер, ювелірні вироби та гроші.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Юлия  09.09.2015 22:23
http://super-interes.ru/blog/43697508356/Moskovskaya-pensionerka-zabrosala-kamnyami-draznivshih-ee-detey?utm_campaign=transit&utm_source=main&utm_medium=page_0&domain=mirtesen.ru&paid=1&pad=1
Хочу предупредить родителей детей микрорайона ДВРЗ, что если их дети будут орать под окнами жилых домов и играть в футбол под окнами, а не на детской площадке, могут нервы сдать не только у московской бабушки... Родители займитесь воспитанием своих детей пока не поздно. Чтобы потом не лить слёзы!!! У стареньких бабушек и мам с маленькими детьми, которые спят днём нервы не железные!!!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):