Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Завтра ввечері в Києві пройде фестиваль академічної та джазової музики

Субота, 29.08.2015 19:39   Оригінал новини - на сайті Рідний Київ

   В неділю, 30 серпня на сцені літньої естради Міського саду в Центральному парку культури і відпочинку (вул. Грушевського, 5) відбудеться фестиваль академічної та джазової музики “Music live”.
   Програма фестивалю складається з концертних програм Music air “Serenada new” і “Ноктюрн зірок світового джазу”. Music air “Serenada new” (“Нічні серенади”) почнеться о 19:30. О 20:30 для киян і гостей міста представлять програму “Ноктюрн зірок світового джазу”, яка є одним з найбільш перспективних джазових проектів на території України. Глядачі зможуть почути унікальні темброві і звукові якості баяна, які дозволяють знайти свою стилістичну нішу, що актуально в джазовому світі.

   Крім того, перед глядачами презентують свою творчість музиканти, які є виконавцями творів як класичного джазу, так і стилю мануш (національний циганський джаз, створений у 30-х роках ХХ століття знаменитим ромським джазовим музикантом Джанго Рейнхардом).



   Цитата до наступного запису: "Прочесть роман Дины Рубиной "Синдром Петрушки" и не слышать Минорный свинг Джанго Рейнхарда - невозможно. Прослушав Минорный свинг однажды, вы будете слушать его вновь и вновь..."



   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):