Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА.

Вівторок, 25.08.2015 20:27   За інформацією з сайту Дніпровської РДА

   Наближенню 1 вересня присвячені декілька заходів райдержадміністрації, запланованих на поточний тиждень. Так, завтра в с.Бугаївка Васильківського району Київської області пройде Форум педагогічних ідей керівників навчальних закладів Дніпровського району м.Києва (серпнева конференція педагогічних працівників) під назвою “Всім серцем любіть Україну свою – і вічні ми будемо з нею)”.
   Вранці цього ж дня заступник голови Дніпровської РДА Алла Загородня та керівник Управління освіти Наталія Іваніна здійснять об’їзд закладів освіти району щодо підготовки їх до нового навчального року.

   Протягом тижня в бібліотеці ім.Є.Кравченка (вул. Ентузіастів, 51/24) відбудеться цикл заходів "Веселі канікули у бібліотеці". На четвер, 26 серпня в бібліотеці ім.П.Усенка (вул.Серафимовича, 7) заплановане підведення підсумків конкурсу “Творю для тебе, моя Україно”, а на п'ятницю (в цій же бібліотеці) - конкурсу “Читацькі перегони”. В неділю протягом дня в Центральній районній бібліотеці ім.П.Тичини (вул.А.Луначарського, 24) пройде нагородження переможців конкурсу “Найкращий читач літа”.

Бібліотека ім.Усенка на Березняках
Бібліотека ім.Усенка (житловий масив Березняки)

   В середу з 16 до 17 години в актовому залі Дніпровської РДА (бульв. Праці, 1/1) пройде нарада з питань енергозбереження з головами житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

   За умови зниження температури навколишнього середовища та прийняття рішення КМДА щодо поновлення проведення ярмарків, в суботу, 29 серпня на вул.Мільчакова відбудеться районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції. Про інші заходи, заплановані на тиждень, можна дізнатись за посиланням.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):