Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

На ДВРЗ зіткнулись трамвай і мікроавтобус

П'ятниця, 21.08.2015 17:39   

   Близько години тому між зупинками Укроптбакалія та Машиністівська сталося зіткнення трамвая №23 та вантажно-пасажирського мікроавтобуса. Наслідки зіткнення - у фотогалереї сайту "Ліски". Судячи з фотографій, трамвай прямував у напрямку кінцевої зупинки "Завод ДВРЗ", а мікроавтобус виїжджав заднім ходом від приватного будинку на дорогу. При цьому його водій не помітив трамвая, що наближався, і допустив дотичне зіткнення з ним.

   Не дивлячись на відсутність видимих пошкоджень транспортних засобів, їхні водії викликали поліцейський патруль. Тим часом під'їхали інші трамваї, які теж мусили висаджувати пасажирів. Сподіваємось, що рух трамваїв невдовзі буде відновлено.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ДТП".


Вам була корисна ця стаття?

Светлана  21.08.2015 22:44
Уже давно пора на ДВРЗ троллейбус провести. Или метро. А то дома строят, население ДВРЗ увеличивается. А у нас только трамвай. А трамвай стал... в маршрутку не влезть. Да и не у всех деньги на маршрутку есть. Почему бы нашим депутатам не штаны протирать, а решать насущные проблемы граждан. А то как идут на выборы золотые горы обещают. А после выборов так их и не слышно!!! Вот вдоль забора Поликлиники дорогу для транспорта сделали, а о пешеходах забыли. Пешеходы наверное по воздуху должны передвигаться. А посмотрите на тротуары перед подъездами - одни ямы и колдобины можно ноги поломать.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):