Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Київські ЖЕКи прийматимуть використані батарейки

Середа, 19.08.2015 16:32   

   У всіх районах Києва скоро з'являться спеціальні контейнери для утилізації лампочок, батарейок, градусників і джерел живлення, у складі яких є небезпечні відходи. Про це повідомляє видання «Город Киев».

   Директор КП «Київкомунсервіс» Євген Русін сказав, що поки такі контейнери є в ЖЕКах Шевченківського району, але через півтора місяці з'являться в кожному ЖЕКу всіх районів. Він вважає, що ставити коробки або ємності для збору небезпечних відходів у кожному будинку не має сенсу, і кожна людина може викинути їх у місці, де встановлено спеціальний контейнер. Як повідомляється, оголошення про те, де саме розміщені контейнери, з'явиться в кожному київському під'їзді.

Використані батарейки

   В самому офісному приміщенні КП «Київкомунсервіс» (вул. Кудрявська, 23), також розташовано пункт прийому використаних батарейок. З усіх питань щодо збору батарейок можна звернутися до КП «Київкомунсервіс» за номером гарячої лінії 594-77-11.

   Прим. ред. "Ліски". На запитання, куди КП «Київкомунсервіс» відправлятиме зібрані батарейки для їхньої утилізації, по зазначеному телефону відповісти поки що не змогли - наразі спеціалісти підприємства вивчають наявні пропозиції з метою вибору найоптимальнішого варіанту.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Екологія" та "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):