Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Більше 40 дітей працівників ДП ДРВЗ взяли участь у конкурсі малюнків

Вівторок, 18.08.2015 20:54   

  

   В Укрзалізниці відбувся попередній відбір найкращих творчих доробків, які надійшли в рамках оголошеного в червні цього року конкурсу малюнків серед дітей працівників залізничного транспорту та вихованців дитячих залізниць на теми «Залізниця майбутнього очима дітей» або «Моя залізнична станція».

Конкурс дитячих малюнків    Враховуючи велику активність дітей, розмаїття й оригінальність малюнків, конкурсна комісія вирішила визначити найкращі твори за цими темами в таких номінаціях, як «Найтехнічніше виконання малюнка», «Найкращий серед дошкільнят», «Малюнок-настрій», «Найбільш патріотичний малюнок», «Безпека на залізниці» серед дошкільнят та дітей шкільного віку.
   «Ми навіть не очікували, що для участі в конкурсі надійде така велика кількість робіт, діти виявилися надзвичайно активними, і ми дуже їм вдячні за це. Кожна робота заслуговує на увагу. У більшості з доробків дітлахів втілені чудові ідеї, багато з них фантастичні. З малюнків видно, що діти прагнуть бачити залізничний транспорт безпечним, сучасним, комфортним і швидкісним, вокзали та станції – зручними і затишними», – розповіла голова робочої групи конкурсу Наталія Гайова.
   За її словами, до 1 вересня конкурсна комісія визначить найкращі роботи та оголосить переможців, які будуть відзначені подарунками, почесними грамотами, подяками Укрзалізниці. Залізничники запевняють, що без уваги не залишиться жоден учасник. Цікаво, що наймолодшому учаснику конкурсу – 2 роки, найстаршому – 16 років.
   Загалом на конкурс було представлено роботи 284 учасників – вихованців дитячих дошкільних виховних закладів та учнів середніх загальноосвітніх шкіл, батьки яких працюють на залізничному транспорті, вихованців дитячих залізниць.

   Найактивнішу участь у конкурсі взяли дітлахи працівників Південної та Одеської залізниць – відповідно 98 та 88 учасників, а також працівників ДП «Дарницький вагоноремонтний завод» – 42 учасники.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод" та "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):