Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА.

Понеділок, 17.08.2015 21:55   За інформацією з сайту Дніпровської РДА

   Протягом поточного тижня в бібліотеках району пройдуть заходи до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України - книжкові виставки, конкурси малюнків, конкурсно - розважальні ігрові програми тощо.

   Зранку в середу, 19 серпня Голова Дніпровської РДА Ярослав Горбунов здійснить об’їзд району щодо умов зберігання та реалізації хліба та хлібобулочних виробів в об’єктах роздрібної торгівлі, що користуються підвищеним споживчим попитом. Супроводжуватиме його начальник відділу торгівлі та споживчого ринку Сергій Сергійчук.

   На фото - кіоск по продажу соціального хліба, встановлений біля будинку №43/57 по вулиці Алма-Атинській більше місяця тому, і досі не відкритий.

Кіоск соціального хліба на ДВРЗ

   За умови зниження температури навколишнього середовища та прийняття рішення КМДА щодо поновлення проведення ярмарків, в суботу, 22 серпня на бульв. О.Давидова, 2-12 (житловий масив Русанівка) відбудеться районний ярмарок з продажу сільськогосподарської та плодоовочевої продукції. Про інші заходи, заплановані на тиждень, можна дізнатись за посиланням.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):