Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Куди піти у вихідні. Дві причини відвідати Голосієво - криївка та інститут меду

Субота, 15.08.2015 18:42   

   Завтра - другий день патріотичного мистецького фестивалю просто неба "Голосіївська криївка". Місце проведення - галявина в Голосіївському парку (вул. Генерала Родимцева). Захід призначений для всіх, хто живе з Україною в серці, а також є вільним та сильним духом. У концертній програмі - народні, патріотичні й повстанські пісні.

   Виступатимуть: "Тінь Сонця", "Веремій", "Вертеп", "Шпилясті Кобзарі", "Хорея Козацька", "Колір Ночі", "Восьмий День", "Мрія Життя", "Теорія Простору", "Грані", Тарас Силенко, Живосил Лютий та інші.

   На фестивалі працюють майданчики: козацький табір (козацькі розваги, майстер-класи); мистецький (майстер-класи, літературні читання, показ історичного та народного вбрання); КіноСхрон (показ кіно та відео патріотичної направленості); дитячий майданчик з народними іграми, розвагами, майстер-класами; ярмарок; польова кухня від козаків.



   З 14 по 20 серпня 2015 року в Національному науковому центрі "Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича" (вул.Заболотного, 19) проходить виставка-ярмарок "БДЖІЛЬНИЦТВО – 2015".

   На ярмарку представлені різні види меду з усіх регіонів України, бджолине обніжжя, перга, прополіс, маточне молочко, обладнання та інвентар для бджільництва, вощина, вулики, засоби лікування бджіл, література.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):