Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Києві продовжується кампанія по укладенню прямих договорів на комунальні послуги

Четвер, 06.08.2015 09:32   

   Акціонерне товариство "Київводоканал" запрошує мешканців житлового масиву Березняки укласти прямі договори (на холодне водопостачання та водовідведення) безпосередньо у своїх будинках. З цією метою компанією складено графік, за яким фахівці відвідуватимуть мешканців.

   Сьогодні, 6 серпня, спеціалісти Київводоканалу працюватимуть над укладенням договорів з мешканцями будинку №16А (перший під'їзд) по вулиці Березняківській, у вівторок, 11 серпня - будинку 15/1 (третій під'їзд) по вулиці Серафимовича, у четвер, 13 серпня - будинку №7А (перший під'їзд) по Дніпровській набережній.

Кампанія по укладенню прямих договорів на комунальні послуги

   Перелік документів, необхідних для укладення договорів, зазначено в іншому оголошенні: копії сторінок паспорта, копія довідки про ідентифікаційний код, копія свідоцтва на право власності, копії паспортів на лічильники холодної та гарячої води, копії документів на пільги та довідку про склад сім'ї (форма 3).

   Ще одне оголошення повідомляє про порядок дій мешканців, які не зможуть бути присутніми вдома при укладенні договорів, і укладатимуть їх самостійно.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):