Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Бювет у парку Сосновому обіцяють відремонтувати

П'ятниця, 24.07.2015 16:24   

   На минулому тижні в Києві розпочався капітальний ремонт 10 бюветів. Крім ремонту й заміни обладнання, оновлять також зовнішній благоустрій комплексів. Всього в Києві 187 бюветів, з них 44 - непрацюючих. Вартість робіт з ремонту типового міського бювета коливається від 10 до 200 тисяч гривень в залежності від типу обладнання та часу простою. Найдорожчий ремонт, якщо треба бурити нову свердловину.

   У місцевості ДВРЗ, колишньому селищі Дарницького вагоремонтного заводу, два бюветні комплекси: на розі вулиць Довбуша-Марганецька та в парку Сосновий - за будівлею Центру культури та мистецтв Дніпровського району, вул.Алма-Атинська, 109 (на фото).

   У цьому бюветі вийшов з ладу тільки насос, тому його включено до переліку бюветів, ремонт яких обіцяють зробити до кінця липня 2015 року. Крім бювету в парку Сосновий, у списку першочергових ремонтів наступні комплекси: вул. Салютна (парк "Веселка"); вул. Менделєєва, 12; вул. Григоренка, 41; вул. Печенізька, 16; вул. Ілліча, 4/6; вул. Жуковського, 8-12; вул. Котельникова (перетин з вул. Петрицького); вул. Туполєва, 22-Б; вул. В. Піка та вул. Тешебаєва.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):