Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Учениця з Дніпровського району завоювала медаль міжнародної олімпіади

Четвер, 23.07.2015 12:09   

   Всього з Міжнародної олімпіади по біології українські школярі привезли чотири медалі. 26-а Міжнародна біологічна олімпіада відбулася 12-19 липня 2015 року в місті Орхус (Королівство Данія). Команда України на ній складалася з чотирьох учнів, причому жоден з них не залишився без нагород.

   Іван Блащак, учень Тернопільської Української гімназії імені Івана Франка завоював срібну медаль. Учениця ліцею №208 м.Києва (Дніпровський район) Катерина Володимирівна Забава, учень спеціалізованої школи №80 м.Києва Арсеній Гордейчик і учениця Природничо-наукового ліцею № 145 м.Києва Тетяна Гусак нагороджені бронзовими медалями.

Українська команда на олімпіаді в Данії
Українська команда на олімпіаді в Данії

   Змагання проходили в аудиторіях і лабораторіях Орхуського університету і включали практичний та теоретичний тури. Теоретична частина олімпіади складалася з двох іспитів, які охоплювали широкий спектр тем з біології, зокрема, клітинної біології, молекулярної біології і мікробіології, генетики та ін.



Відеоролик про олімпіаду

   Практичний тур - з чотирьох практичних іспитів з анатомії, біосистематики та еволюції рослин; молекулярної біології і мікробіології; функціональної морфології тварин; біохімії.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Andrii  24.07.2015 11:00
Вітання!

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):