Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Проекти київських ОСН: інтерактивний дитячий майданчик

Неділя, 12.07.2015 10:39   

   Розпорядженням №599 Київської міської держадміністрації від 19.06.2015 року оголошено конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Учасниками конкурсу стали органи самоорганізації населення (ОСН) - будинкові комітети, комітети кварталів та мікрорайонів. Переможці отримають фінансування з міського бюджету для реалізації своїх проектів.

   Всього на конкурс було подано 21 проект, в тому числі 3 проекти від Дніпровського району міста Києва: Будинковий комітет "Бульвар Праці, 5" запропонував проект "Облаштування огорожі навколо зеленої зони прибудинкової території", Комітет мікрорайону "Русанівка" - "Укріплення схилів Русанівського каналу".

   Комітет мікрорайону "Дніпровець" надіслав на конкурс проект "Встановлення інтерактивного дитячого майданчика в мікрорайоні ДВРЗ "Дитяча мрія". Його бюджет складає 84800 грн., в тому числі – 59900 з міського бюджету, решта - позабюджетні джерела фінансування.


   Прим. ред. "Ліски": типовий інтерактивний дитячий майданчик може складатися з секторів: навчального, де волонтери в теплі пори року будуть допомогати робити уроки, підтягуватимуть дітей з іноземних мов тощо, або ж старші дітки допомагатимуть молодшим; творчого - де старші мешканці будинку та волонтери зможуть навчити чогось цікавого молодших - в'язання, створення аплікацій, проходитимуть майстер-класи, лекції та бесіди для мам і майбутніх мам; ігрового та спортивного.

Фото дитячого майданчика в Києві на вул.Ф.Ернста
Фото дитячого майданчика в Києві на вул.Ф.Ернста

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ОСН" та "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

admin  16.07.2015 14:54
Світлано, дякуємо за коментар. Для уникнення непорозумінь підписали фото, яким проілюстрована замітка.

Светлана  16.07.2015 14:42
Доброго дня, в мене зауваження щодо зображення, воно не є дійсним. Тому я прошу замінити його!
http://www.dniprovec.com.ua/pri-pidtrimtsi-golovi-dniprovskoyi-rayderzhadministratsiyi-zhiteli-dvrz-realizuyut-masshtabniy-proekt-dlya-ditey/

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):