Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Відгуки киян про роботу патрульної поліції

Вівторок, 07.07.2015 16:11   

   Щодня, починаючи з 5 липня 2015 року, 400 співробітників нової патрульної поліції Києва на 200 автомобілях виходять на чергування. Ще 100 поліцейських перебувають на київських вулицях у складі піших патрулів.

   Зламати корупційну систему в лавах українського Міністерства внутрішніх справ та повернути довіру громадян до правоохоронців - таким керівництво відомства бачить головне завдання перших патрульних поліцейських.

Вулиця Чудновського

   Кияни явно зачекалися реформ і здебільшого поставилися до нових патрульних приязно, однак разом з тим і прискіпливо, негайно звертаючи увагу на недоліки в їхній роботі.

   Наприклад, 6 липня мешканці житлового масиву Березняки відмітили порушення правил дорожнього руху з боку поліцейських - патрульний автомобіль розвернувся на проспекті Возз'єднання через подвійну суцільну смугу, біля станції метро Дарниця поліцейський автомобіль проігнорував знак "Проїзд заборонено".

   На вулиці Алма-Атинській (мікрорайон ДВРЗ) інший екіпаж рухався смугою зустрічного руху (приємно, до речі, що в такій віддаленій від центра Києва місцевості, як ДВРЗ, помічені не лише автомобільні, а й піші патрулі нової київської поліції).

   На Броварському проспекті киянин викликав поліцейський патруль через те, що мобільна кав'ярня біля АЗС "Лукойл" зробила йому неякісну каву. Діями патруля скаржник залишився невдоволеним, оскільки поліцейські не тільки не прийняли жодних мір, а навпаки - самі взялися пити каву.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Галина  06.12.2015 23:17
Я шокирована происходящим, сегодня под домом началась драка, избивали ногами одного человека, нападавших около десяти человек.Я покричала с балкона, что вызову полиции, никакой реакции.Набрала 102, сказала адрес, описала в двух словах что происходит. Мой номер телефона естественно определился, у меня спросили фамилию и сразу назвали по имени и отчеству. И через 3 мин.мне перезвонил тот же дежурный и начал в грубой форме у меня уточнять адрес, что может драка не на Кольцова, а на Семьи Сосненых, я была удивлена, ну это слабо сказано. Вызов им поступил с домашнего телефона, я сказала, что драка возле парадного, о чем тогда говорить....... , ну а машина полиции так и не приехала. Наверное дежурный "Блоднинка" Но таким тоном по 102 еще никогда не говорили. Вот это лицо новой полиции, очень жаль.

Віктор  25.08.2015 13:55
Абсолютно не реагують на те, що під будинком розпивають спиртні напої , часом більше 30 чоловік там, весь час сварки, бійки. Проїзжають повз, працюють лише на виклик. Заїзжають до магазину, поруч сидять натовпи розливають бухло , їм все одно. Більше того ще й селфі з ними роблять. Приїзжають на бійки, жодного разу нікого не затримали, хоча стояли люди й казали, що ось вони 5 одного били. О другій ночі стоїть машина, грає музика близько 12 чоловік бухає...проїзжають повз. Викликали, вони приїхали попросили їх піти і все. Через 15 хвилин всі повернулися.

За місяць перетворилися на мусорню.

Всегда  09.07.2015 21:55
Знакомый жаргон с подозрением и ярлыками в отношении любого, кто не мычит со всеми. Хоть немного отличайтесь друг от друга. Именно для таких как ты, и проходит показуха. Теперь по теме и коротко. Негативные явления в правоохранительных органах напрямую связаны с проблемами во многих сферах, в том числе, и в обществе. Они известны всем вменяемым людям. Их необходимо срочно решать вместо этого деньги и время тратятся на Потемкинские деревни для электората. Время рассудит.

Andrii  08.07.2015 12:39
Бот Всегда. А ты хочешь ничего и не пробовать менять? Или ты сам **** корумпированый мусор?

Всегда  08.07.2015 12:08
Показуха, марнотратство, а час минає

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):