Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

День дружби та єднання слов’ян

Четвер, 25.06.2015 07:14   

   25 червня слов’яни всього світу, а їх близько 270 мільйонів, відзначають День дружби і єднання слов’ян. Найширше ця дата відзначається трьома дружніми країнами - Росією, Україною та Білоруссю. Як відзначалося колись в офіційних привітаннях глав цих держав, це справді народне свято, що йде від загального коріння, культурних традицій і звичаїв наших народів.

   Це свято в основі своїй було здебільше аполітичною подією. У сьогоднішній непростий час, на жаль, щодо дружби в середовищі слов’ян виникло безліч запитань, і найактуальніше з них - війна Росії проти України, проти її незалежності та суверенітету, анексії частини її територій і розв’язання кривавої бійні на сході України руками російських «братів». Про яку дружбу і про яке єднання може йти мова за таких обставин?

Війна Росії проти України

   Сподіваємось проте, що основні людські цінності здолають будь-які перешкоди. Ніяким «політикам» не зруйнувати фактів численних родинних зв’язків, культурної спадщини, та й просто здорового глузду і розважливості. Це День тих, хто не руйнує ці зв’язки.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Політика" та "Російсько-українська війна".


Вам була корисна ця стаття?

Всегда  25.06.2015 08:11
Не надо расставлять акценты, за вас это сделает история. Мгновенья раздают - кому позор, кому - бесславие, а кому - бессмертие.
Те из нас, кто изучал не только политическую историю, а копнул глубже и интересовался возникновением славян (в популярной литературе этого вопроса касался, например: Л.Гумелев), а также те, кто не боятся называть вещи своими именами высказывают предположение, о том, что в относительно недалекой перспективе на этих землях будут жить люди с другим цветом кожи и разрезом глаз. Мы плохо размножаемся и плохо работаем. Так что берегите себя. Сайту спасибо за напоминание о празднике.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):