Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Декларації депутатів-дніпровчан

Середа, 24.06.2015 20:43   

   В січні 2015 року Київська міська рада ухвалила рішення про оприлюднення депутатами міськради своїх декларацій про доходи. Наприкінці квітня депутати оприлюднили декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік. Втім, не всі - декларації надали 97 обранців із 120.

   Ознайомитись з деклараціями можна на офіційному сайті Київради. Наводимо копії документів депутатів-мажоритарників від Дніпровського району міста Києва - Віталія Даниленка, Олеся Маляревича, Олександра Міщенка (ДВРЗ, Стара Дарниця), Олени Овраменко та Олександра Харченка. Декларації ще двох депутатів-дніпровчан - Анатолія Велімовського та Віталія Рослякова (Березняки) - на сайті відсутні.

Декларації депутатів Київради Декларації депутатів Київради Декларації депутатів Київради Декларації депутатів Київради Декларації депутатів Київради

   Із перерахованих п'яти депутатів найбільший сукупний дохід отримала в минулому році Олена Овраменко: 1081888 грн., а найменший - Віталій Даниленко: 25323 грн. Овраменко задекларувала дві квартири, чотири земельні ділянки і садовий (дачний) будиночок.

   А ось у депутата Міщенка ні власної квартири, ні будинків немає, як немає їх і в членів його сім'ї. Зате Міщенко зазначив у декларації внесок до статутного капіталу товариства у розмірі майже 2,5 млн. грн. Аналогічний внесок (у розмірі 950 тис. грн.) зазначив і Маляревич.

   Щоб побачити та порівняти решту позицій із декларацій наших місцевих депутатів - відкривайте документи й дивіться!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):