Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Тельбині купатися можна, а в озері Лісовому на ДВРЗ - ні

Вівторок, 02.06.2015 12:00   

   У Київській міській держадміністрації провели перевірку зон відпочинку біля води та надали офіційний документ з переліком пляжів, придатних для купання. На жаль, далеко не всі водойми столиці відповідають нормам.

   Список придатних для купання пляжів складається лише з 11-ти пунктів: річка Дніпро в парку Дружби народів (Чорторий), ставок на р.Горенка в районі Оболонь, озеро Вербне (вул. Приозерна), річка Десна (пляж «Молодіжний»), річка Дніпро - пляжі «Дитячий» і «Золотий», «Передмостова Слобідка» та «Венеція» біля острову Венеціанського, озеро Райдуга, озеро Тельбин, річка Дніпро - пляж «Центральний», біля Труханового острову.

Озеро Тельбин на Березняках
Озеро Тельбин на Березняках

   Можна відпочивати, але купатися заборонено у 14-ти місцях: Затока Галерейна «Дніпровська рив'єра» (біля о.Жуків), берегова лінія біля о.Жуків, р.Десна (урочища Вербовки, Молоді), Осокорки біля Південного мосту, затока «Собаче гирло» (вул.Прирічна), озеро Редькине (вул Богатирська), затока Наталка, Дніпровська набережна «Березняки», річка Десна (Довбичка, Труханів острів), озеро Лісове (ДВРЗ), Русанівська протока, річка Нивки, ставок №14 (вул. Верховинна).


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Andrii  03.06.2015 11:43
Цікаво, а чим озерр на ДВРЗ відрізняється від Тельбіна? Може тим, що Тельбін трішки глибший. Зате скільки поруч багатоповерхівок, каналізацій і будівництв

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):