Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В будинку по вулиці Лазо безкоштовно повірять лічильники холодної води

Четвер, 21.05.2015 09:30   

   Акціонерне товариство "Київводоканал" у взаємодії з житловими організаціями визначило першу групу з 10 багатоповерхових будинків для повірки та опломбування квартирних лічильників холодної води. Для напрацювання оптимальної процедури повірки було обрано по одному будинку в кожному районі Києва. У Дніпровському районі це будинок №5Б по вулиці Сергія Лазо (мікрорайон ДВРЗ).

   До кінця травня 2015 року планується здійснити повірку та опломбування квартирних лічильників у цьому будинку. Про точну дату і час повірки мешканців повідомлять заздалегідь за допомогою оголошень.



   Якщо у квартирі функціонує своєчасно повірений лічильник води, фахівці Київводоканалу опломбують його. Якщо лічильник не повірений – його демонтують для подальшої повірки в спеціальній лабораторії. На місце демонтованого приладу обліку буде встановлена тимчасова вставка. Після проходження повірки лічильник через кілька тижнів повернуть споживачу, встановлять і опломбують.

   Повірка квартирних лічильників та їхнє опломбування здійснюватиметься безкоштовно. Київводоканал закликає мешканців будинків сприяти здійсненню повірки і надавати безперешкодний доступ фахівцям до квартирних вузлів обліку.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ЖКГ".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):