Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

•  07 квітня 2015 року за адресою: вул. Алма-Атинська, буд.109А у ліфтовому машинному приміщенні викрали котушки; 10 квітня за адресою: вул. Марганецька, буд.24 викрадено ліфтові котушки; 14 квітня за адресою: вул.Лазо Сергія, буд.5А невідомі викрали ліфтові котушки; 23 квітня за адресою: вул.Марганецька, буд.22 викрали ліфтові котушки; 24 квітня за адресою: вул. Літинська, буд.1А викрадено ліфтові котушки.
•  12 квітня 2015 року невідома особа шляхом віджиму вікна проникла до квартири будинку №10 по вул.Марганецькій, звідки викрала два телевізори.
•  12 квітня 2015 року за адресою: вул.Марганецька виник конфлікт між сусідами, один із яких смажив у дворі шашлики, а інший виявляв незадоволення неприємними запахами.

Кримінальні хроніки ДВРЗ

•  17 Квітня 2015 року за адресою: вул.Марганецька, буд.26 з кладовки викрадено 2 велосипеди.
•  18 квітня 2015 року до міліції звернулись місцеві мешканці з повідомленням про те, що біля будинків вештається підозрілий чоловік, який представляється працівником "Київстару" і нібито підключає інтернет. Наряд ОВС на місці події виявив безхатченка, який пояснив, що жилетку "Київстар" знайшов на смітнику.
•  19 квітня 2015 року протягом дня шляхом зламу замка вхідних дверей з квартири по вул.Марганецькій, 24 викрадено ноутбук, ювелірні вироби та 2000 грн.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):