Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Заступник голови Дніпровської РДА відповість на питання киян

Вівторок, 05.05.2015 09:32   

Ігор Щербак    Сьогодні, 5 травня 2015 року до Контактного центру міста Києва завітає перший заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Ігор Михайлович Щербак, щоб поспілкуватися з киянами. Спілкування відбудеться у рамках спецпроекту «Прямий зв’язок з київською міською владою».
   Поставити свої запитання та повідомити про проблеми усі охочі матимуть можливість з 12:00 до 13:00, зателефонувавши за номером 15-51.
   Зокрема, на обговорення будуть винесені наступні проблемні питання: відсутність гарячого та холодного водопостачання; технічний та санітарний стан ліфтового господарства; ремонт покрівлі та під’їздів житлових будинків; утримання будинків, прибудинкових територій, підвалів та колясочних технічних поверхів; перебої електропостачання та відсутність освітлення на опорних стовпах; укладання та ремонт асфальтного покриття, технічний стан проїжджих частин; перевірка дозвільної документації та демонтаж малих архітектурних форм та тимчасових споруд; перерахунок та нарахування плати за інші види житлово-комунальних послуг; обслуговування систем тепло-, водопостачання та водовідведення і зливостоків; встановлення та експлуатація лічильників на водопостачання; претензії та зауваження, які виникають у мешканців до об’єднаних диспетчерських служб; прибирання та санітарний стан територій тощо.
   Зауважимо, що на сайті Контактного центру міста Києва www.1551.gov.ua, відбудеться трансляція в режимі «онлайн». ШАНОВНІ КИЯНИ! Нагадуємо, що ставити запитання можна під час прямого ефіру за номером 15-51 з 12:00 до 13:00.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):