Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кияни просять повернути колишній маршрут трамваю №23 (ДВРЗ)

Понеділок, 04.05.2015 09:04   Оригінал новини - на сайті Тетяни Меліхової

   Депутат Київради Тетяна Меліхова на прохання киян звернулась до КМДА з вимогою повернути кінцеву зупинку трамвайного маршруту № 23 на перехрестя бульвару Перова (зупинка «Бульвар Перова»).

   Як відомо, 7 квітня 2015 року КП «Київпастранс» було внесено зміни до схеми руху трамвайного маршруту №23 у зв’язку з закінченням капітального ремонту трамвайного розворотного кільця в районі просп. Алішера Навої. Внаслідок цього кінцеву зупинку маршруту №23 було перенесено з бульвару Перова на вул. Алішера Навої (яка знаходиться аж за квартал від зупинки «Бульвар Перова»). До реконструкції трамвайних шляхів зупинка «Бульвар Перова» була кінцевою для двох маршрутів - №22 та №23.

Мікрорайон ДВРЗ, зупинка "Вулиця Макаренка"
Мікрорайон ДВРЗ, зупинка "Вулиця Макаренка"

   «Мешканці житлових будинків Райдужного та Воскресенського житлових масивів, що проживають поблизу парку «Аврора», авторинку та ТЦ «Квадрат», а також кияни, які працюють у цьому районі, обурені, що вказані зміни були здійснені без будь-якого громадського обговорення. Хоча ніхто краще за пасажирів не знає, де ліпше організовувати зупинки громадського транспорту», - переповіла Т. Меліхова.

   Кияни стверджують, що на сьогодні зупинка трамвайних маршрутів №№ 28, 33, 35 «вул. І.Микитенка» розташована занадто далеко від перехрестя бульвару Перова, вул. Микитенка та вул. Стальського, на якому, в свою чергу, окрім значної кількості житлових будинків, зосереджено також чимало торгівельних, розважальних, освітніх та інших закладів, що є місцем роботи значної кількості киян. Так само не є рівноцінною заміною і тролейбусні маршрути №50 та №50к, як не є заміною і автобусний маршрут №46.

   «Оскільки зміна маршруту трамваю №23 не була компенсована належним збільшенням рухомого складу на маршруті №22, на думку пасажирів, які звикли до зручного інтервалу руху трамваїв, це призведе до зменшення пасажиропотоку та падіння популярності користування трамваями, що рухаються у напрямку станції метро «Чернігівська» та ДВРЗ», - повідомила Т. Меліхова.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Транспорт".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):