Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Кримінальні хроніки ДВРЗ

•  18.03.2015 року за адресою: вул.Алма-Атинська, 36А (ГК "Машиніст") з гаража місцевого мешканця викрадено мопед та сумку з інструментами.
•  18.03.2015 року в лісі поблизу будинку №72 по вул.Алма-Атинській виявлено та доставлено до лікарні ШМД чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством через повішення на гілці дерева. Потерпілий - громадянин 1970 року народження, проживає по вул.Літинській, 1А.
•  18.03.2015 року по вулиці Волховській, 5 виявлено крадіжку металевих дверей під'їзду №2.

Кримінальні хроніки ДВРЗ

•  22.03.2015 року невідома особа шляхом злому вхідного замка проникла до квартири будинку №3А по вул.Рогозівській, звідки викрала ювелірні вироби, ноутбук, фотоапарат та мобільний телефон.
•  23.03.2015 року протягом дня шляхом підбору ключа до замка вхідних дверей з квартири по вул.Лазо, 5А викрадено два ноутбуки.
•  29.03.2015 року в дворі будинку №99/2 по вул.Алма-Атинській, на сходах до підвального приміщення виявлено труп невідомого чоловіка, опізнаного згодом як громадянин Т., 1985 року народження, що мешкав по вул.Літинській, 1Б. Попередньо встановлено, що чоловік помер внаслідок отриманої при падінні травми голови, та що ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Перевірка обставин події продовжується.


   Правоохранители Днепровского райуправления задержали бывалого «домушника». За три месяца он обобрал почти два десятка квартир. На окнах и балконах пострадавших были решетки. Однако злоумышленник нашел оригинальный способ, как устранить преграду между ним и добром хозяев.
   38-летний киевлянин большую часть своей жизни провел в тюрьме за совершение имущественных преступлений. Недавно вернулся из мест лишения свободы и сразу взялся за старое.
   Обычно злодей выходил на «дело» когда начинало темнеть. Отсутствие в квартире света и было сигналом для него, что можно действовать. Опытному вору хватало несколько минут, чтобы определить стоит ли квартира риска.
   Злоумышленник «специализировался» на кражах из квартир, которые были расположены исключительно на первых двух этажах жилых домов. В них мужчина попадал путем отжима металлопластиковых окон.
   Но почти на всех окнах и балконах квартир, которые заинтересовали злоумышленника, были решетки. Парень признался, что над решением этой «проблемы» рассуждал несколько дней. И нашел способ, как проникающей в квартиры избранных жертв.
   Ловкач на «охоту» начал выходить с машинным домкратом, с помощью которого раздвигал прутья оконной решетки. Открыть окно для мужчины не составляло труда. В квартире брал все, что имело ценность: деньги, ювелирные изделия, мелкую компьютерную и бытовую технику, меховые шубы.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Андрій  03.04.2015 13:10
А яка причина зробити самогубство?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):