Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

В ліцеї транспорту на ДВРЗ навчаються й майбутні кухарі

Неділя, 29.03.2015 13:34   Оригінал новини - на сайті КПЛТ

   24 березня 2015 року в Київському професійному ліцеї транспорту пройшло засідання міської методичної секції працівників кухарської справи. До присутніх звернувся з привітальним словом директор ліцею А.П.Красовський.
   Цього разу майстри виробничого навчання і викладачі методичної комісії кухарських професій ліцею запропонували гостям новий формат проведення методичної секції: ток-шоу "Кулінарна мозаїка" - турнір між командами учнів третього курсу, які навчаються за професією "Кухар".
   Ведучі програми, одягнуті в національні українські костюми, пропонували учасникам команд конкурси, що включали і питання із спеціальних предметів, і завдання з виробничої підготовки, і творчі завдання, і музичні номери. Глядачів - уболівальників також залучили до участі в конкурсі: їм були запропоновано відповісти на питання з історії української кухні і додати тим самим балів для своєї команди.

   При обговоренні результатів турніру учасники міської методичної секції дійшли висновку, що коли учні стають не пасивними слухачами, а рівноправними творцями навчального процесу, то заняття стають цікавішими, знання засвоюються міцніше, розвивається професійне мислення, а також виникає стійкий професійний інтерес.
   А нетрадиційний підхід до освітнього процесу, застосування різних форм роботи з учнями сприяє інтеграції знань у різні види навчальної діяльності та створенню інноваційного середовища для освітньої діяльності.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):