Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Фільм Вірунга в Кінопанорамі

Четвер, 26.03.2015 11:33   

Фільм Вірунга в Кінопанорамі    26 березня о 17:30 в кінотеатрі "Кінопанорама" відбудеться показ фільму "Вірунга" (режисер Орландо фон Айнзідель, Великобританія, 2014 рік, 92 хвилини). Вхід вільний.
   У вкритих лісом нетрях східного Конго розташований Національний парк Вірунґа – одне з місць на Землі, позначених найбільшим біорозмаїттям, домівка останніх гірських горил, які лишилися на планеті. У цьому дикому, але чарівному середовищі, маленька бойова команда рейнджерів, до якої входять колишня дитина-солдат, опікун осиротілих горил та самовідданий захисник природи, захищають цю пам’ятку ЮНЕСКО від озброєних загонів, браконьєрів і темних сил, що борються за контроль природних багатств Конго.
   Коли новосформований повстанський загін M23 оголошує війну, конфлікт загрожує життю та стабільності всього, що вони так прагнули захистити, а персонажі та творці фільму опиняються під перехресним вогнем.
   Відбудеться обговорення з режисером по скайпу, розширене обговорення за участі Ігоря Сущенко, виконавчого директора організації "Вчителі за демократію та партнерство», менеджера міжнародного проекту «Освіта для сталого розвитку в дії", та Олени Харченко, медіа-координатора проекту "Освіта для сталого розвитку в дії". Модерує Роман Зінченко, керівник Української мережіенергетичних іновацій Greencubator.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Екологія".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):