Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Тижневий план роботи Дніпровської РДА

Вівторок, 24.03.2015 20:42   За інформацією з сайту Дніпровської РДА

   На поточний тиждень працівниками Дніпровської райдержадміністрації заплановані різноманітні заходи в сферах освіти, охорони праці, контролю та координації роботи підпорядкованих організацій та структурних підрозділів.
   Вивчатимуться, зокрема, питання стану цільового використання орендованих приміщень в СШ №148 та СЗШ №184, а також проводитимуться роботи по вивільненню приміщень СЗШ №№128 та 141 відповідно до протоколу виробничої наради від 05.03.2015 з питання реконструкції з прибудовою СЗШ №128 та капітальним ремонтом СЗШ №141.
   З 16 до 19 години в четвер, 26 березня відбудеться "Діалог народу з владою" в органах самоорганізації населення мікрорайонів Дніпровського району м.Києва ("Дніпровець", "ДВРЗ", "Березняки", "Русанівка").

ОСН
Фото з сайту "Дніпровець"

   О 16 годині за адресою: вул.Червоноткацька, 27/2 пройдуть показові змагання зі східних протиборств серед вихованців підліткових клубів спортивного напрямку ("Олімпієць", "Горизонт", "Ровесник"). Про інші заходи, заплановані на тиждень, можна дізнатись за посиланням.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ОСН".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):