Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутат Міщенко знайшов інвестора для стадіону ДВРЗ

Вівторок, 24.03.2015 10:59   Оригінал новини - на сайті Дніпровської РДА

   Старий стадіон біля заводу ДВРЗ однойменного мікрорайону має майже той самий вік*, що й сам завод. Отож, давно очікує ремонту. Але в Дніпровського районного управління освіти та ДЮСШ №21, на балансі яких знаходиться стадіон, коштів на оновлення головної стадіонної споруди нашого району немає.
   Зате їх віднайшов місцевий депутат Київської міської ради Олександр Григорович Міщенко. Це інвестиційні кошти, що дозволять оновити футбольне поле, встановити нові трибуни, полагодити освітлення та тренувальне поле поруч з основним. І все це без втрати права комунальної власності на стадіон ДВРЗ.

   Із цими планами, з виїздом і обстеженням на місці, Олександр Міщенко ознайомив очільника Дніпровської районної державної адміністрації Ярослава Горбунова й отримав його підтримку. Розширену ж експертну нараду з оновлення цього важливого соціального об’єкту нашого району намічено провести невдовзі.

   *Прим. ред "Ліски". Стадіон Дарницького вагоноремонтного заводу побудовано майже через 20 років після будівництва заводу ДВРЗ. Відкриття стадіону відбулося в 1954 році, в День залізничника (перша неділя серпня).
   Будинок культури ДВРЗ, що знаходиться через дорогу від стадіону, введено в експлуатацію незадовго до відкриття стадіону, в травні 1954 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Спорт" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Всегда  27.03.2015 11:04
Правильно сберегите хотябы то, что Советская власть оставила

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):