Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутат Київради Міщенко прийматиме мешканців ДВРЗ у ДЮСШ-21

Понеділок, 16.03.2015 21:44   Інформацію надіслано з приймальні депутата

   Відновлюється особистий прийом мешканців мікрорайону ДВРЗ депутатом Київської міської ради Олександром Григоровичем Міщенком. Прийом буде проводитись кожної 3-ї середи місяця з 15-00 до 19-00 за адресою: м.Київ, вул.Алма-Атинська, 60 (спортивна школа ДЮСШ №21).

ДЮСШ-21

   Попередній запис за тел: (044)337-0581. Найближчий прийомний день - 18 березня 2015 року.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Оголошення".


Вам була корисна ця стаття?

Ирина  20.03.2015 16:02
За правду......? Вы бессовестный и не порядочный человек, только такому человеку мог прийти подобный бред!!!Я была у Олександра Григорьевича Мищенко на приеме и мне он очень помог, как и другим жителям на ДВРЗ. Все мои знакомые, которые обратились к нему получили не только материальную помошь, но и дельные советы.Я ему очень признательна и скажу вам открыто, что первым на своих же "Вилах" будете Вы, т.к. жители ДВРЗ за него в огонь и в воду.

Лана  19.03.2015 22:39
Как и обещали, провели депутатский прием. Людей было много, вопросы разные. Но почему то товарища "За правду" не увидели и не услышали.Видно либо вилы не смог найти, либо смелости идти на депутата с вилами не хватило. А приемная работает с июня прошлого года и всю осень прием на ДВРЗ проводили в ЖЕКе. Научитесь читать, господин "За правду"!

За правду!  19.03.2015 15:13
А чому прийом "ВІДНОВЛЮЄТЬСЯ"??? Наскільки я знаю, прийомної Міщенка на ДВРЗ НІКОЛИ НЕ БУЛО (НІ ЗА ЧАСІВ БАЛОТУВАННЯ В ДЕПУТАТИ, НІ ЗА ЧАСІВ ДЕПУТАТСТВА). ЦІКАВИЙ ФАКТ: наш ДУПУТАТ Міщенко О.Г. цілий рік не згадував про своїх виборців, а коли зрозумів, що чергові вибори в КМДА відбудуться восени 2015 року (то швидко згадав про тих, хто не так давно йому повірили)! Наш любий ПАН Міщенко, після того, як отримав ДЕПУТАТСЬКИЙ МАНДАТ і думать забув про мікрорайон ДВРЗ, який його підтримав, повіривши його обіцянкам та контрактам з населенняв. В контрактах з населенням йшлося про таке: Якщо Міщенко О.Г. стане Депутатом КМДА, він буде надавати ПОСТІЙНУ допомогу (В ТОМУ ЧИСЛІ Й МАТЕРІАЛЬНУ), на протязі свого ДЕПУТАТСТВА, ВСІМ, хто ПІДПИСАВ З НИМ КОНТРАКТ. Як відомо, по сьогоднішній день, НІХТО З ТИХ, ХТО ЗАКЛЮЧИВ КОНТРАКТ, ЖОДНОЇ ДОПОГИ ВІД МІЩЕНКА НЕ ОТРИМАВ!!! ПАН МІЩЕНКО О.Г.- ми не хочемо бачити Депутатів перед черговими виборами! Ми хочемо бачити їх постійно і постійно ходити до них на прийом, вирішувати з ними наболілі питання!!! "А НЕ ШУКАТИ ВІТРА В ПОЛІ!", ЯК ЦЕ ВИХОДИТЬ З ВАМИ. НАМ ПОТРІБЕН ДЕПУТАТ, ЯКИЙ БУДЕ ВІДСТОЮВАТИ НАШІ ПРАВАК В КМДА, А НЕ ТОЙ, ЩО ЗАБУДЕ ПРО ПРОБЛЕМНЕ ДВРЗ, Я ТІЛЬ МЕШКАНЦІ ЗА НЬОГО ПРОГОЛОСУЮТЬ І ВІН ОТРИМАЄ МАНДАТ.
ВИСНОВОК: краще не приїжджайте на ДВРЗ, бо люди Вас зустрінуть з вилами і будуть

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):