Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

З першим днем весни! Анонс святкового заходу в Центрі культури

Неділя, 01.03.2015 10:48   

Черлідинг    В Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, мікрорайон ДВРЗ) протягом першого тижня весни пройдуть різноманітні творчі заходи на всі смаки та уподобання глядачів різного віку.

   У вівторок, 3 березня 2015 року в концертному залі Центру відбудеться відкрита першість Дніпровського району м.Києва з черлідингу. Початок змагань о 12 годині, триватимуть вони до 19 години. Вхід вільний. Організатор чемпіонату з черлідингу: Благодійний фонд "Дніпровський".

  Черлідинг зародився в США в 1870-і роки і набув поширення до середини XX століття. Черлідинг можна розділити на два основних напрямки: змагання команд за програмами, підготовленими за спеціальними правилами; робота зі спортивними командами, клубами, федераціями.
  Мета черлідингу: залучення вболівальників на стадіони і в спортивні зали для популяризації фізкультури і спорту, здорового способу життя; створення сприятливого морально-психологічного клімату на стадіоні, пом'якшення агресивного настрою вболівальників-фанатів, створення обстановки "позитивного фанатизму" та управління емоціями фанатів; підтримка спортивних команд, що беруть участь у матчі; активізація рекламно-іміджевої роботи на спортивних заходах.


   На відео: виступ групи "Черлідинг" НВК №167 (Дніпровський район м.Києва) на минулорічному районному концерті "Пригадаємо ті роки".



   Нагадаємо, що в чемпіонаті Дніпровського району з черлідингу беруть участь команди шкіл в різних категоріях та в різних вікових групах: 6 - 8 років, 9 - 12 років та 13 - 16 років.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Анонси" та "Клуб".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):