Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Дарницький вагоноремонтник. Лютий 1966 року

Неділя, 15.02.2015 12:02   

Багатотиражна газета ДВРЗ. Лютий 1966 року Багатотиражна газета ДВРЗ. Лютий 1966 року    Про що писала багатотиражна газета Дарницького вагоноремонтного заводу майже 50 років тому? Перша сторінка майже повністю присвячена виробничим справам. План по валовій продукції за січень 1966 року завод виконав на 101,3%, по товарній продукції - на 101%, по випуску вагонів - на 100%.
   В замітці народного контролю повідомлялось про економію палива та електроенергії, досягнутій завдяки удосконаленню системи стиснення повітря, переобладнанню насосів заводських свердловин та заміні світильників у метизному відділі ковальського цеху на люмінесцентні.
   Вчителька школи №11 Г.Ордина анонсувала традиційну зустріч випускників - у першу суботу лютого. Назвала випускників школи Севастянову, Котову, Бондарчук, Войтюк, Круглякову, Гавриленко, Наливайко, які закінчили десятирічку з золотими медалями і тепер працюють в різних галузях народного господарства.
   Так, Олена Севастянова та Ігор Слюсаренко стали науковими працівниками, Іра Цареградська - артисткою, Тамара Главак - третім секретарем ЦК ЛКСМУ.

   На другій сторінці газети - розповідь про героїв, які боролися в аджимушкайських каменоломнях, замітка на допомогу редакторам стінних газет, фото електрозварника цеху РКЦ Валентина Леонтьєвича Олексієнка та інша інформація.
   В репліці "За довідками - в комітет комсомолу" йшлося про диспут на тему "В чому краса людини?", який не відбувся в заводському Будинку культури через те, що на нього ніхто не прийшов.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Завод", "Дарницький вагоноремонтник" та "Історія Києва".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):