Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

З 15 лютого на ДВРЗ та в Старій Дарниці розпочнеться читацький конкурс

Середа, 11.02.2015 21:02   

Конкурс читачів бібліотек ДВРЗ та Старої Дарниці Конкурс читачів бібліотек ДВРЗ та Старої Дарниці    Юні читачі трьох бібліотек Дніпровського району, розташованих на вулицях Алма-Атинській, Празькій та Харківському Шосе, незабаром зможуть взяти участь у конкурсі "Чудеса сімейного читання".

   Перший етап конкурсу пройде з 15 лютого по 15 березня 2015 року. Протягом цього часу бажаючі стати учасниками повинні отримати в бібліотеці купони, на які треба наклеювати фішки.

   Фішки даються не тільки за відвідування бібліотеки та читання отриманих у ній книжок, а й за залучення інших учасників. Хто збере п'ять або більше фішок, проходить до фіналу змагань. На фінальному етапі треба презентувати книгу, яка найбільше сподобалась.

   Переможців конкурсу буде урочисто нагороджено на "Святі читання", яке відбудеться 8 квітня в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району (вул.Алма-Атинська, 109, ДВРЗ).

   Нагороди: за перше місце - сімейний похід в боулінг "Космікс", друге й третє - сімейне відвідування кіносеансу в ТРЦ "Проспект" та океанаріуму в "Дитячому світі" біля станції метро Дарниця. Переможців визначатимуть у трьох номінаціях, тож всього за підсумками конкурсу буде 9 сімей-призерів.
   Організатор конкурсу сімейного читання - депутат Київської міської ради від мікрорайонів ДВРЗ і Стара Дарниця Олександр Міщенко.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Бібліотека".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):