Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Діалог влади та ОСНів у Дніпровському районі

Понеділок, 09.02.2015 20:27   За матеріалами сайту Дніпровської РДА

   У Дніпровській райдержадміністрації м.Києва відбулася нарада з питань сприяння діяльності органів самоорганізації населення (ОСНів). Нагадаємо, що ОСН можуть бути утворені як в окремих багатоквартирних будинках (будинкові комітети), так і включати в себе десятки багатоквартирних будинків (комітети мікрорайонів).
   На нараді, яку вів голова РДА Ярослав Горбунов, були присутні керівники ОСН: "Березняки-Тельбин" - Валерій Гуманенко, "Дніпровець" (ДВРЗ) - Оксана Коваленко, "Русанівка" - Олександр Чунаєв, та інші.
   Крім представників органів самоорганізації, в нараді взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та комунального підприємства з обслуговування житлового фонду, працівники прокуратури, військкомату, начальники ЖРЕО, представники самоврядних організацій, громадські активісти.

   Одне з питань, розглянутих на нараді - співпраця стосовно контролю якості ремонтів у житлових будинках комунальної форми власності. Інше - інформація голови РДА про встановлення будинкових лічильників опалення. Всього по Дніпровському району в 2015 році цим приладдям мають бути оснащені 160 житлових будинків.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "ОСН".



Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):