Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

ДВРЗ: дорога на Броварське шосе прийнята як основний варіант

Четвер, 05.02.2015 21:05   Текст і зображення виправлено, дякуємо читачам за коментарі.

   За наявною інформацією з приймальні депутата Київради Олександра Міщенка, основним варіантом побудови другого виїзду з місцевості ДВРЗ остаточно обрано маршрут у напрямку Броварського шосе (див. карту - подвійна лінія темно-зеленого кольору, яка заходить у приватний сектор мікрорайону).

ДВРЗ: дорога на Броварське шосе

   Основна перевага цього маршруту в наступному: за проведеними розрахунками, він втричі дешевший від варіанта Довбуша - Бутлерова. Ще одна перевага - він виводить транспортний потік з ДВРЗ не до станції метро Чернігівська, яка й так перевантажена транспортом, а до Лісової (якщо точніше, то до шляхопроводу через Броварське шосе).
   В поточному році мова йде про виділення коштів на проектні роботи (до речі, гроші, виділені на розробку проекту дороги Довбуша - Бутлерова в 2013 році, так і залишились неосвоєними). Лише побачивши готовий проект, можна буде з певністю сказати, чи вірні висловлені вище здогадки стосовно точного маршруту нової дороги.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Роман  14.02.2015 11:18
Если я не ошибаюсь, до строительства нынешнего моста автобус на ДВРЗ ходил через переезд возле ул. Довбуша. Но на переезде бывали аварии. Что касается моста вместо переезда, то еще при Омельченко называлась сумма в 70 млн. грн. У каждого варианта есть свои "за" и "против". У варианта лесной дороги больше всего шансов быть реализованым.

Роман  14.02.2015 10:43
Подобные решения порождают транзитные потоки. Желающие объехать "Черниговскую" поедут через ДВРЗ.

Andrii  09.02.2015 11:55
Це перед бакалією, якщо їхати з ДВРЗ

Сергей Соколов  06.02.2015 10:47
Самый экономный проект - рядом с мостом (внизу) положить плиты между рельсами и установить шлагбаум.

Данила  06.02.2015 10:42
Выровнять рельсы трамвая в уровень с асфальтом! Или сделать одноколейку. И всё! Самый экономный проект.

admin  06.02.2015 10:01
Згодні з Вами щодо межі району. Але додамо - на приблизний маршрут нової дороги стрілочки вказують вірно, тому що саме цей маршрут було наглядно показано на великій настінній карті указкою (вірніше, авторучкою :)

Георгий  06.02.2015 09:49
..." пунктирна лінія темно-червоного кольору" это граница района и стрелочки указывающие на новую дорогу ни коем образом не затрагивают ДВРЗ.Если ее построят,то она будет разгружать м.Черниговскую и выводить транспорт по Бутлерова,Вискозной к м.Лесной,а на ДВРЗ как был один проезд через "канадскую границу"(мост через ж/д ветку возле бакалеи) так он и остается и любая авария на этом мосту блокирует въезд-выезд.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):