Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Музичний вечір, присвячений 115-річчю Ісаака Дунаєвського

Середа, 28.01.2015 12:17   

   Чи знали ви, що спеціально для Дунаєвського, який ніколи не писав опер, Михайло Булгаков склав оперне лібрето? А чули "Вальс", який не увійшов до фільму "Волга-Волга"? У вас є чудова можливість почути його 30 січня в Центрі Івана Козловського у програмі музично-літературного вечора "Веселий вітер", присвяченого 115-річчю І.О. Дунаєвського.

Музичний вечір, присвячений 115-річчю Ісаака Дунаєвського

   Музика І.Дунаєвського не прославляла якусь політичну силу чи партію, у прекрасних романтичних мелодіях – життєрадісних, ліричних, драматичних - відчувається зовсім інший світ почуттів та інша художня мета. Оптимістичні пісні Дунаєвського співала вся країна. А кінофільми, у яких грала й співала артистка оперети, справжня "зірка" Любов Орлова, принесли композитору величезну популярність.

   Видатний український тенор Іван Семенович Козловський і композитор Ісаак Дунаєвський народилися в один рік і були знайомі. Якось вони навіть зустрілися під час відпочинку на морському курорті. До речі, саме овіяні романтикою моря твори і складають більшість номерів програми музично-літературного вечора "Веселий вітер".


Солист - Серёжа Парамонов

   Адреса центру ім.Івана Козловського: вул.Хрещатик, 50Б, м.Київ, Україна. Початок концерту о 19.00. Вартість квитків 20-30 грн. Довідки за телефонами: (044)235-7518, КС (068)687-7556, МТС (050)504-0909, ЛАЙФ (093)293-8161.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Анонси".


Вам була корисна ця стаття?

Всегда  29.01.2015 13:31
Большое спасибо за информацию о таких малорекламируемых событиях. Хочу только отметить, что музыка сама не может прославлять какую-либо политическую силу (тем более, что была в те твремена только одна такая сила), но вот Любовь Орлова, которая прославила Дунаевского, успешно прославляла советский образ жизни. Да и в Марше Энтузиастов (Здравствуй, страна героев,
Страна мечтателей, страна ученых), который сразу же приходит в этой связи на ум, Дунаевский вряд ли прославлял одних только энтузиастов.

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):