Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Українські школярі завоювали 8 медалей на міжнародній олімпіаді в Казахстані

Понеділок, 26.01.2015 09:37   

   XI Міжнародна Жаутиківська олімпіада з математики, фізики та інформатики для школярів відбулася з 11 до 17 січня 2015 році в місті Алмати (Республіка Казахстан). В олімпіаді брали участь 59 команд (391 учасник) з 15 країн світу. До складу української команди увійшли учні Українського фізико-математичного ліцею (УФМЛ) Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, Києво-Печерського ліцею №171 "Лідер" та київської гімназії "Академія". За результатами олімпіади українська команда посіла абсолютне друге місце в неофіційному рейтингу міст-учасників.

   Всі без винятку представники української команди повернулися додому з медалями: математики Наталія Хотяїнцева ("Лідер"), Антон Тригуб ("Академія") та інформатик Євген Казьмін (УФМЛ) отримали золоті медалі, математик Денис Нарцев та фізики Данило Лебедь, Віктор Мірошніченко та Валентин Вісин (всі -УФМЛ) отримали "срібло", а інформатик Вадим Прокопець (УФМЛ) – "бронзу" .
   Забезпечення українських учасників здійснювалося Міжнародним благодійним фондом "Україно! Я за тебе!" в рамках проекту "Україна – країна талановитих дітей". Вітаємо переможців і призерів!


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти" та "Школа".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):