Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Концерт мистецьких навчальних закладів Дніпровського району в Національній філармонії

Субота, 24.01.2015 21:57   

   25 січня о 12:00 у колонній залі ім. М. Лисенка Національної філармонії України за адресою: Володимирський узвіз, 2 відбудеться концерт Київської дитячої філармонії «Дніпровські зорі у київському сузір’ї». Один із шести концертів 45-го сезону Київської дитячої філармонії – це мистецький звіт початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів Дніпровського району.

Національна філармонія України

   У заході візьмуть участь учні дитячих музичних шкіл № 16 та 20, а також № 13 ім. М. Глінки, дитячої школи мистецтв № 6 ім. Г. Жуковського та школи джазового та естрадного мистецтв. До програми заходу увійдуть виступи хорових та оркестрових колективів, солістів та ансамблів.
   У фойє філармонії за традицією будуть виставлені живописні дитячі роботи. Це будуть твори учнів дитячої художньої школи № 2 та дитячої школи мистецтв № 6 ім. Г. Жуковського.

Київська дитяча філармонія

   Київська дитяча філармонія – це спільний творчий проект Департаменту культури КМДА, Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів, а також Національної філармонії України.
   Метою проекту є поширення музичного, хореографічного та театрального мистецтв серед школярів, а також допомога талановитій молоді реалізувати свої творчі мрії. Кожна дитина, яка пройшла попередній конкурсний відбір, має можливість виступити у колонній залі ім. М. Лисенка Національної філармонії України.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом Діти.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):