Тег AREA. Top_232


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

У Дніпровській РДА встановили скриньку для відпрацьованих батарейок

П'ятниця, 23.01.2015 10:17   

   У рамках безстрокової природоохоронної програми "Викидай правильно!", започаткованої компанією "МТС-Україна" спільно з Міністерством екології та природних ресурсів України, в райдержадміністрації Дніпровського району м.Києва встановили скриньку для відпрацьованих батарейок та акумуляторів.

   На фото - перший заступник голови РДА Ігор Щербак та начальник відділу екології Наталія Луньова вкидають до скриньки перші батарейки. Зібрані там малогабаритні елементи живлення здаватимуться до пункту обслуговування клієнтів "МТС-Україна", звідки передаватимуться на утилізацію на відповідне технологічне підприємство.

У Дніпровській РДА встановили скриньку для відпрацьованих батарейок

   Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація спільно з ГО "Центр "Зелена бібліотека" запрошує долучитися до цієї акції заклади освіти, культури, житлово-експлуатаційні та інші організації й установи і закликає до організованої здачі відпрацьованих батарейок і акумуляторів у спеціально встановлені контейнери.

   Жоден відпрацьований елемент з цих контейнерів вже не завдасть шкоди нашій природі та нашому здоров’ю, оскільки буде утилізований відповідно до норм європейських екологічних стандартів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Екологія.


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):