Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Презентація дитячого клубу з ДВРЗ в ТЦ Проспект

Середа, 21.01.2015 12:12   Оригінал новини - на сайті благодійного фонду "Дніпровський"

   Торговий центр "Проспект" (Київ, вул.Червоногвардійська, 1Г) 10 січня 2015 року гостинно надав свою площу для театралізованої презентації клубу позашкільної освіти і навчання для дітей і підлітків "Успіх" (вул. Алма-Атинська, 39А).
   Цей клуб - проект МГО "Вільне покоління" (голова Крайнік Олена), яка напередодні Нового року долучилась до партнерів Благодійного фонду "Дніпровський", ставши його учасником.
   На презентацію клуба "Успіх" завітав президент БФ "Дніпровський" Анатолій Павленко, віце-президент Сергій Мітюк та учасники Фонду ГО "Україна - країна героїв" (Денис Стецюра), ГО "Центр розвитку та підтримки молодих підприємців "Майбутнє України" (Ірина Ірина).

   Гостям та відвідувачам ТЦ "Проспект" була показана вистава "Новорічна казка", в якій вихованці клубу презентували здобуті в гуртках знання. Кожний номер супроводжувався оплесками глядачів, закінчилась вистава розіграшем призів від МГО "Вільне покоління" серед глядачів.
   В свою чергу, ГО "Україна - країна героїв" (Денис Стецюра) та БФ "Дніпровський" (Анатолій Павленко) вручили учасникам театрального дійства подарунки і запросили глядачів на свої нові проекти.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Діти".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):