Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Віталій Росляков - гість телепрограми "Громадська приймальня"

Вівторок, 20.01.2015 09:34   

   Депутат Київської міської ради Віталій Росляков, обраний мешканцями житлового масиву Березняки, 16 січня побував у студії телепрограми "Громадська приймальня" та відповів на питання киян. Питання ставили не тільки березняківці, а й мешканці інших місцевостей Дніпровського району, і навіть інших районів Києва. Такі питання Росляков пообіцяв передати своїм колегам.
   Більшість проблем, на які скаржились виборці, стосувалась роботи працівників житлово-комунального господарства. Зокрема, було повідомлено про незадовільну роботу ЖРЕО-407 - внаслідок скорочення штату паспортистів прийом веде лише один працівник замість чотирьох (як це було раніше). В результаті з 80-ти відвідувачів, які прийшли по довідки, дочекались своєї черги лише 20.



   Були пропозиції стосовно реорганізації маршрутів громадського транспорту на Березняках, оскільки частина вулиць не охоплена існуючими маршрутами. Скаржились березняківці на ями, особливо у міжбудинкових проїздах. Цікавились благоустроєм озера Тельбин, ремонтом дахів, обрізуванням омели на деревах, іншими питаннями життєдіяльності мікрорайонів.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Місцеві депутати" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):