Тег AREA. Top_221


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Депутати Київради допомагають спортивній школі ДЮСШ-21 (ДВРЗ)

Середа, 14.01.2015 09:58   За матеріалами facebook-сторінки Громадської приймальні Олександра Міщенка, сайту "Дніпровець" та ВК-сторінки "ДВРЗ".

   12 січня 2015 року вихованці ДЮСШ №21 під керівництвом свого тренера Віталія Яцика запросили депутата Київради Олександра Міщенка на зустріч, щоб привітати з Новорічними та Різдвяними святами та висловити свою подяку за підтримку і активну участь у житті спортивної школи.
   Діти подарували депутату іменну спортивну футболку з логотипом школи та символічним написом "Міщенко 1". Олександр Міщенко, в свою чергу, порадував дітей солодощами.

ДЮСШ-21

   Спортивній школі допомагав і колишній депутат Київради Павло Тесленко. В березні минулого року він подарував футбольній команді юнаків (на фото) три комплекти спортивної форми. За словами тренера ФК ДЮСШ-21 Віталія Яцика, Тесленко завжди підтримував школу та охоче відгукувався на прохання її керівництва і вихованців.

ДЮСШ-21

   Нещодавно дитяча команда ДЮСШ-21 перемогла в турнірі, який проводився в м.Кагарлику Київської області. Вихованця школи Влада Риженка було названо кращим гравцем змагань, а ще один маленький футболіст - Ігор Краснопір - став кращим гравцем своєї команди. Команда ДЮСШ-21 - єдина команда, яка жодного разу не програла в турнірі. Вітаємо чемпіонів!

ДЮСШ-21

   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Діти", "Спорт" та "Місцеві депутати".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):