Тег AREA. Top_201


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

З 12 січня Київенерго шукатиме пошкодження тепломереж за допомогою барвника

Понеділок, 12.01.2015 08:12   За матеріалами сайту Київенерго

   Протягом трьох тижнів ПАТ "Київенерго" проводитиме спеціальні заходи, спрямовані на виявлення місць витоків води в тепломережах Печерського, Шевченківського, Голосіївського, Дніпровського, Дарницького та Солом’янського районів. Для цього до теплоносія додадуть органічний барвник (флуоресцеїн). "Кольорова" вода допоможе виявити місця пошкодження у системі теплопостачання.
   Флуоресцеїн не наносить шкоди здоров’ю людини та зовнішньому середовищу. Захід узгоджено з санепідемстанцією м.Києва та районними державними адміністраціями. При виявленні у кранах гарячого водопостачання води з зеленим відтінком не слід вживати її для приготування їжі, прання тощо. Київенерго звертається до всіх мешканців столиці, керівників підприємств та організацій і просить повідомляти про такі випадки за телефоном кол-центру 1588 (зі стаціонарного) або (044)202-1588 (з мобільного).

23 листопада 2012 року, річка Либідь
23 листопада 2012 року, річка Либідь

   Зони теплових мереж, де проводитимуться згадані заходи, відносяться до систем теплопостачання житлових масивів Русанівка, Березняки, Теличка, Звіринець, Липки, Чорна гора, Печерськ, центральної частини міста, Теремки-1, Теремки-2, Деміївка (частково), Саперна Слобідка, Первомайський, Чоколівка, Солом’янка, Караваєві Дачі, Лук’янівка (частково), Позняки, Осокорки. Звертаємо увагу, що в зв’язку з наявністю технологічних з'єднань між теплоджерелами можлива поява води з зеленим відтінком і в прилеглих житлових масивах.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "ЖКГ" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):