Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Активні мешканці Березняків додають роботи транспортникам

П'ятниця, 09.01.2015 08:54   

   Протягом першого тижня нового 2015 року Контактним центром 1551 вже зареєстровано декілька тисяч звернень. Кияни скаржаться та вносять пропозиції з найрізноманітніших питань міського життя. Пропонуємо ознайомитись з декількома зверненнями мешканців житлового масиву Березняки. Об'єднує їх спрямованість на вирішення громадських, а не особистих проблем.

   "Прошу розглянути можливість змінення назви зупинки ”вул. Шумського”, що використовується автобусом № 108 у напрямку ст.метро Лівобережна та вулиці Панельної на ”Дитяча полікліника”, оскільки знаходиться на протилежній стороні від неї, а відстань від зупинки до вулиці Юрія Шумського щонайменше 300 метрів. Крім того, автобус, слідуючи у цьому напрямку, спочатку проїзджає всю вулицю Шуського, а лише потім повертає на проспект Павла Тичини, де, власне, і знаходиться вищезазначена зупинка."

   "Прошу розглянути можливість змінення назви зупинки ”вул. Павла Тичини”, що використовується автобусом № 108 у напрямку ст.метро Лівобережна та вулиці Панельної на ”офісно-торгівельний центр Сільвер Бріз”, оскільки останній є значно кращим орієнтиром. До того ж, автобус спочатку проїзджає по проспекту Павла Тичини, і лише потім зупиняється на вищезазначеній зупинці."

   "Прошу розглянути можливість змінення назви зупинки ”Бібліотека” (в обидва напрямки), що використовується автобусами №№ 87, 95, 108, на ”Легкоатлетичний манеж”, оскільки манеж є значно більш відомим, зрозумілим та зручним орієнтиром. Окрім того,учасникам змаганнь, що проводяться у легкоатлетичному манежі, буде зручніше та комфортніше діставатись місця проведення змаганнь, оскільки вони більшою частиною не є місцевими жителями."

Скарги мешканців Березняків
Фрагмент карти звернень до Контактного центру 1551

   "Доброго дня! На розворотному кільці, що знаходиться на перетині вулиць Серафимовича і Березняківської, відсутні ліхтарі на світловій опорі. Прохання відновити освітлення. Додаю фото і вказую точне місце на карті."

   "На зупинці громадського транспорту ”Дніпровська набережна” (біля гіпермаркету ”Там-Там”) у напрямку до метро Лівобережна відсутня сміттєва урна. Прошу встановити."

   "Доброго дня! На зупинці ”Дніпровська набережна” у А87,95,108 у напрямі метро Лівобережна стовбчик з покажчиком зупинки дуже похилений і може будь-якої миті впасти. Прохання підрівняти його! Додаю фото і вказую точне місце на карті."


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегами "Транспорт", "Запит до влади" та "Березняки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):