Тег AREA. Top_231


Сайт Л і с к и               Головна      Про сайт     Архів новин     Флора/Монітор     Вебкамера 

Конфлікт на Празькій закінчився ножовими пораненнями

Четвер, 08.01.2015 15:12   За матеріалами сайту МВС України

   1 січня 2015 року близько 5-ї години ранку на вулиці Празькій, 28 виник конфлікт, в ході якого студент столичного ВУЗу отримав ножові поранення в область шиї та живота. До 20-річного потерпілого завітав товариш, з яким вони не бачилися тривалий час. Хлопці проговорили майже всю ніч, а на світанку вийшли на вулицю до найближчого кіоску попити кави.
   Повертаючись назад, молоді люди зустріли двох чоловіків. Конфлікт виник через небажання жодної зі сторін пропустити один одного на вузькій пішохідній доріжці. Після нетривалого діалогу один з незнайомців впритул підійшов до хлопця, який стояв ближче до нього, та наніс йому два ножові поранення. Все відбулося миттєво. Коли гість пораненого товариша збагнув, що сталося, зловмисники з місця події вже зникли.

Фоторобот    Слідчим відділом Дніпровського районного управління ГУ МВС України в м.Києві розпочато кримінальне провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
   У рамках кримінального провадження згідно показів свідка було складено фоторобот. Підозрюваному на вигляд 25-35 років, зріст 175-180 см, середньої статури. На момент скоєння злочину він був одягнений в чорну в’язана шапку, чорну куртку з широкими горизонтальними швами, штани темно-синього кольору, чорні берци.
   Дніпровське райуправління міліції звертається до громадян, які володіють корисною інформацією щодо даної події та підозрюваної особи - телефонуйте за номерами: (044)559-1537, 102. Або звертайтеся до Дніпровського РУ ГУ МВС України в м.Києві за адресою: вулиця Червоноткацька, 2.


   Схожі публікації на сайті "Ліски" можна знайти за тегом "Кримінальні хроніки".


Вам була корисна ця стаття?

Можете додати свій коментар
Щоб змінити слово на інше (якщо букви важко розпізнати), клацніть на малюнку

Ваше ім'я:         Слово з малюнка:  

Коментар (до 1000 символів, тільки текст, гіперпосилання недопустимі):